Mini Dance (4-6 jaar)

Voor kinderen is het goed om op vroege leeftijd kennis te maken met bewegen op muziek. En als dat ook nog kan op de muziek die zij het leukst vinden is het feest helemaal compleet. Van K3 tot aan kinderen voor kinderen en alle andere favoriete muziek die ze graag horen.

Mini Dance is voor de leeftijd v.a. 4 tot 6 jaar.

De dansjes worden aangeleerd tijdens de wekelijkse dansles, lekker dansen en zingen. Leuke en makkelijke dansjes welke ze tijdens het swingfeest zullen laten zien aan familie en vrienden. Tussendoor worden er diverse (dans) spelletjes gespeeld wat de les extra leuk maakt!

 

Swing-feest
Aan het einde van de cursus geven de kinderen een spetterende eind show en laten ze zien wat ze geleerd hebben. Deze dag staat helemaal in het teken van de afdansende kinderen maar ook de kindertjes die komen kijken worden verwent met lekkers. Na het dansen krijgen de kinderen een mooi certificaat en een leuk cadeautje.


De cursus bestaat uit 8 lessen van 50 minuten met een kleine pauze ertussen waarin de kinderen een lekker glaasje limonade krijgen.

Er zullen een maximaal aantal deelnemers / dansers voor een cursus ingeschreven kunnen worden. Schrijf daarom tijdig in.

De cursus wordt alleen op locatie Alkmaar aangeboden. 

Cursusprijs: 10 lessen voor € 85.- (plus afdansen met diploma)

 

Corona update:

Helaas zijn wij nog steeds gesloten. Op dit moment is het voor ons alleen mogelijk om buiten dansles te geven. Dit doen wij bij ons voor op het parkeerterrein. Instromen kan altijd! Kom gezellig mee doen met een les!! Op dit moment zitten wij aan het einde van de lopende cursus en op zaterdag 17 april starten wij weer met een nieuwe cursus. Deze cursus bestaat uit 10 lessen a €85,- inclusief diploma. Wij starten deze cursus buiten maar hopen spoedig weer met de kinderen naar binnen te kunnen! 

  

Nieuwe cursussen:

Zaterdag 9.30 uur - Start zaterdag 17 april 2021 - 10 lessen €85,-

 

 

Inschrijven

Bij inschrijven ontvangen wij graag de gegevens van uw kind(eren).

Voor een gratis proefles dient u ook in te schrijven. Dit is vrijblijvend en geheel kosteloos.

Get In Touch

  • ALKMAAR: De Jagerstraat 2, 1823CV Alkmaar
    ST MAARTEN: Cafe de Klimop, Dorpsstraat 9c, St Maarten
    HEILOO: Fletcher Hotel Heiloo, Kennemerstraatweg 425, 1851PD Heiloo
  • 072-5201515 - Bgg: 06-51431252 / Bank rek nr: NL34RABO0376495146