Kids Swing/Streetdance (6-8 jaar)

Kinderen v.a. 6 tot 9 jaar leren dansen op muziek die zij leuk vinden. Een afwisselend programma met super leuke dansjes. In deze cursus bereiden wij de kinderen voor op alles wat zij nodig hebben om een goede keuze te maken voor een eventuele vervolg cursus. Streetdance / hip-hop, modern of toch stijldansen? Elke cursus leren zij nieuwe dansjes op verschillende muziekjes.  Kom je ook dansen? Het wordt een feestje! Je kunt op ieder moment instromen!

 

 

Swing-feest
Aan het einde van de cursus geven de kinderen een spetterende eind show en laten ze zien wat ze geleerd hebben in de les. Deze dag staat helemaal in het teken van de afdansende kinderen maar ook de kindertjes die komen kijken worden verwent met lekkers. Na het dansen krijgen de kinderen een mooi certificaat en een leuk cadeautje.

 

De cursus bestaat uit 10 lessen van 50 minuten met een korte pauze inclusief limonade tussendoor.

Cursustarief: 10 lessen / € 85.- 

De groepen zullen uit een maximaal aantal deelnemers bestaan. Schrijf daarom tijdig in!

De cursus wordt alleen aangeboden op locatie Alkmaar. 

 

Corona update:

Helaas zijn wij nog steeds gesloten. Op dit moment is het voor ons alleen mogelijk om buiten dansles te geven. Dit doen wij bij ons voor op het parkeerterrein. Instromen kan altijd! Kom gezellig mee doen met een les!! Op dit moment zitten wij aan het einde van de lopende cursus en op zaterdag 17 april starten wij weer met een nieuwe cursus. Deze cursus bestaat uit 10 lessen a €85,- inclusief diploma. Wij starten deze cursus buiten maar hopen spoedig weer met de kinderen naar binnen te kunnen! 

 

Nieuwe cursussen:

 Zaterdag 10.30 uur - Start zaterdag 17 april 2021 - 10 lessen €85,-

 

 

Klik op Inschrijven voor een proefles 

Get In Touch

  • ALKMAAR: De Jagerstraat 2, 1823CV Alkmaar
    ST MAARTEN: Cafe de Klimop, Dorpsstraat 9c, St Maarten
    HEILOO: Fletcher Hotel Heiloo, Kennemerstraatweg 425, 1851PD Heiloo
  • 072-5201515 - Bgg: 06-51431252 / Bank rek nr: NL34RABO0376495146