Kinderballet / Modern

Dansen als een prima ballerina op echte balletmuziek! Bij kinderballet leren we onze danseresjes in de dop spelenderwijs de eerste beginselen van klassiek ballet. Het aanleren van coördinatie, muzikaliteit, samenspel, en goede lichaamshouding wordt op een speelse en vriendelijke manier gebracht. Dansplezier gegarandeerd!

Een afwisselend programma met super leuke dansjes. De les is een combinatie van modern en ballet. De perfecte basis om vanuit daar door te groeien. De groepen worden op leeftijd ingedeeld. 

Kom je ook dansen? Het wordt een feestje! 

 

Swing-feest:
Aan het einde van de cursus geven de kinderen een spetterende eind show en laten ze zien wat ze geleerd hebben in de les. Deze dag staat helemaal in het teken van de afdansende kinderen maar ook de kindertjes die komen kijken worden verwent met lekkers. Na het dansen krijgen de kinderen een mooi certificaat en een leuk cadeautje.

 

De cursus bestaat uit 7 lessen van 50 minuten met een korte pauze tussendoor.

Cursustarief: 7 lessen / € 65.-

De cursus wordt alleen aangeboden op locatie Alkmaar. 

 

Lesdagen en tijden  - Januari 2022

Donderdag 16.00 - 16.50 uur - Bij voldoende aanmelding start de cursus op 13 januari 2022

 

 

De eerste les die je neemt is een proefles. Mocht je het leuk vinden dan kun je doorgaan met de volledige cursus. De cursus start bij voldoende aanmeldingen. Als je inschrijft sta je op de lijst voor een proefles en ontvang je een bericht zodra wij minimaal 5 aanmeldingen hebben. 

Get In Touch

  • ALKMAAR: De Jagerstraat 2, 1823CV Alkmaar
    ST MAARTEN: Cafe de Klimop, Dorpsstraat 9c, St Maarten
    HEILOO: Fletcher Hotel Heiloo, Kennemerstraatweg 425, 1851PD Heiloo
  • 072-5201515 - Bgg: 06-51431252 / Bank rek nr: NL34RABO0376495146