Salsa City Party: Voorronde NK Salsa

 Registratie gesloten
 
0
Categorie
Evenementen
Datum
2018-03-10 21:00 - 23:59
Deze avond wordt een voorronde van het DDS NK Salsa gehouden!
 
De voorronden zijn voor iedereen, zowel voor amateurs en professionals in koppels of solo, en teams, in verschillende categorieën/stijlen. Het sociale aspect staat voorop. De winnaar is immers de beste van de paren die op dát moment deelnemen.Via Sizzling Salsa kun je deelnemen in de categorie:
1. La Style on 1 amateurs (prechamp)
2. 50+ amateurs (prechamp).
(Er zijn ook o.a. de categorieën Cubaans, NY style on 2, Salsa solo, rolstoel en showteams).
 
Vorig jaar hadden we ook een superleuke voorronde in Alkmaar waarbij heel veel leerlingen van Sizzling Salsa hebben meegedaan. Twee koppels van de Senioren 50+ en 1 LA style koppel gingen naar de finale in Castricum later dat jaar. Lees hieronder meer over hun ervaringen.
 
Doe jij/ doen jullie dit jaar ook mee met onze voorronde en laat je aan iedereen je dansplezier zien? Je schrijft je van tevoren in via de site van Dutch Dance Sports voor de stijl van jouw voorkeur en geeft aan dat je amateur bent. Let op: een week voor de voorronde sluit de inschrijving!
 
In de voorronde op zaterdag 10 maart wordt je gejureerd door 3 allround juryleden. Er is een start ronde per categorie voor alle deelnemers met langzame en snelle muziek en een finale ronde, dus je danst maximaal 2 x. De muziek die men kiest, hoor je niet tevoren, je danst ‘freestyle’ en studeert niks in. .
 
Naar gelang het totale aantal deelnemers op de avond, plaatst zich of de top 3 of de hele finale van de deelnemers aan de voorronde. Alle dansers die zich door middel van deze voorrondes plaatsen komen tegen elkaar uit op de DDS NK Salsa finale, waaruit dan 1 Nederlands Kampioen komt in elke Categorie/Klasse. Plaats je je voor de finale, dan mag je ook een eigen choreografie dansen.
Voor alle info kijk je op http://www.salsakampioenschap.nl/
 
Doe mee en schrijf je in!
Aanmelden kan alvast bij Marianne
----------------------------------------------------------------
 
Op deze avond wisselen de danswedstrijdjes en het vrijdansen voor bezoekers elkaar af. Er is genoeg tijd voor iedereen om ook heel veel te dansen op de party!
 
Entree € 3,50 (incl. 1 consumptiemunt van €2,50). Gratis garderobe, gratis parkeren, gratis hapjes.
 
 

Alle datums

  • 2018-03-10 21:00 - 23:59

Deelnemerslijst

 Geen deelnemers