f t g m
Copyright 2023 - Danscentrum De Bruijn-Bonel

Mini Dance (4-6 jaar)

Voor kinderen is het goed om op vroege leeftijd kennis te maken met bewegen op muziek. En als dat ook nog kan op de muziek die zij het leukst vinden is het feest helemaal compleet. Van K3 tot aan kinderen voor kinderen en alle andere favoriete muziek die ze graag horen.

Mini Dance is voor de leeftijd v.a. 4 tot 6 jaar.

De dansjes worden aangeleerd tijdens de wekelijkse dansles, lekker dansen en zingen. Leuke en makkelijke dansjes welke ze tijdens het swingfeest zullen laten zien aan familie en vrienden. Tussendoor worden er diverse (dans) spelletjes gespeeld wat de les extra leuk maakt!

 

Swing-feest
Aan het einde van de cursus geven de kinderen een spetterende eind show en laten ze zien wat ze geleerd hebben. Deze dag staat helemaal in het teken van de afdansende kinderen maar ook de kindertjes die komen kijken worden verwent met lekkers. Na het dansen krijgen de kinderen een mooi certificaat en een leuk cadeautje.


De cursus bestaat uit 8 lessen van 50 minuten met een kleine pauze ertussen waarin de kinderen een lekker glaasje limonade krijgen.

Er zullen een maximaal aantal deelnemers / dansers voor een cursus ingeschreven kunnen worden. Schrijf daarom tijdig in.

De cursus wordt alleen op locatie Alkmaar aangeboden. 

Cursusprijs: 8 lessen voor € 89,50 (inclusief proefles plus afdansen met diploma)

 

 Nieuwe cursussen v.a. mei 2023: 

 Zaterdag 09.45 - 10.35 uur - Start 13 mei

 

Deze cursus is de laatste voor de zomervakantie. De lessen gaan door tot zaterdag 1 juli en het eindfeest is op zaterdag 8 juli.

Na de zomervakantie starten wij weer met een nieuw seizoen vanaf september.

 

 

Inschrijven

Bij inschrijven ontvangen wij graag de gegevens van uw kind(eren).

Voor een proefles dient u ook in te schrijven.