f t g m
Copyright 2023 - Danscentrum De Bruijn-Bonel

Peuter Dans (2-4 jaar)

Ook zo'n peuter die bij muziek niet stil kan zitten?  Doe mee met peuterdans!

Mooie tutu’s, muziekinstrumenten, speelmatten en veel meer waarmee de kleine peuter zich kan vermaken tijdens de wekelijkse dansles. 

Gezellig met uw peuter dansen en spelen op muziek. Leerzaam en vooral veel plezier! Het is de bedoeling dat er een volwassenen aanwezig is in de les.

9 weken lang leren ze spelenderwijs om te dansen en bewegen op muziek. 

De lessen duren 30 minuten inclusief aan het einde van de les wat tijd voor een lekker glaasje drinken. Inschrijven kan vanaf 2 jaar. (dit is slechts een advies leeftijd)

Kosten zijn € 59,50 voor 8 lessen. Incl. drinken en een afsluiting (swingfeest) met een diploma en cadeautje voor de peuter. Tijdens deze 8 weekse cursus kunt u deelnemen aan alle aangeboden peuterdans lessen dus ook die op andere dagen. Zo kunt u meerdere keren komen dansen voor het zelfde bedrag!

Bij de peuterdans is het mogelijk om tussendoor in te stromen. U hoeft dus niet te wachten tot de nieuwe cursus begint. Dit wordt echter wel aangeraden als de cursus al over de helft van de lessen is. (De kosten van de cursus bij instromen wordt berekend over de overige lessen plus € 2,50 administratiekosten.)

Er zullen een maximaal aantal deelnemers / dansers voor een cursus ingeschreven kunnen worden. Schrijf daarom tijdig in.

De cursus wordt alleen op locatie Alkmaar gegeven. 

 

Nieuwe cursussen v.a. Februari 2023: 

Maandag 10.00 - 10.30 uur - Start eerste les: 20 februari - VOL

Woensdag 9.30 - 10.00 uur - Start eerste les: 22 februari - Geannuleerd

Zaterdag 9.00 - 9.30 uur - Start eerste les: 25 februari - VOL

U kunt nog steeds inschrijven waarbij u op de wachtlijst komt te staan. U kunt ook inschrijven voor de volgende periode, vermeld u dat op het inschrijfformulier.

Deze cursus loopt door tot eind april. Daarna starten wij weer in Mei met een nieuwe en tevens laatste cursus voor de zomervakantie.

  

Inschrijven 

Bij het inschrijven ontvangen wij graag de gegevens van het kind.

(voor een proefles dient u ook in te schrijven, dit is vrijblijvend en zonder kosten)